icon-arrow-right
HomeOver ons

Over ons

Bij M.J. Oomen riool- en betontechniek zijn we specialist in speciale werken. Bij uitdagende vraagstukken op het gebied van riolering of beton voelen wij ons als een vis in het water. Ongewone maatvoeringen, moeilijk bereikbare plekken of een ander aspect dat het werk 'apart' maakt: bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. We beschikken over een uitgebreid materieelpark en het meest uiteenlopende materiaal. In onze werkplaats maken wij met onze eigen vertrouwde mensen en machines elk gewenst betonproduct of hulpstuk voor het werk buiten, snel en met hoge kwaliteit volledig in eigen beheer. In combinatie met onze inzet op innovaties op het gebied van de circulaire economie, denken wij graag met u mee bij uw vraagstukken over de aan- en afvoer van water.

 

 

kas beton biomakerij
Biomakerij ecologische waterzuivering

M.J. Oomen Groep

M.J. Oomen riool- en betontechniek komt voort uit de M.J. Oomen Groep en is sinds 2017 een dochteronderneming van VolkerWessels’ infra-specialist KWS Infra Roosendaal/Sas van Gent. De M.J. Oomen Groep werd als familiebedrijf opgericht in 1959 en was de eerste jaren vooral actief in grondverzet. In de loop der jaren kwam daar rioleringswerk bij en verschoof het zwaartepunt van grondverzet naar riolering. Met de groei van deze activiteiten ontstond de behoefte om voor het rioleringswerk zelf betonwerk uit te kunnen voeren. In 2017 is de M.J. Oomen Groep gesplitst in twee ondernemingen. M.J. Oomen Moerdijk specialiseert zich in leidinginspectie en -renovatiewerkzaamheden; M.J. Oomen riool- en betontechniek in Sprundel is specialist op het gebied van riool- en betontechniek.

Goes Hollandiaplein2
Riothermie Hollandiaplein Goes

Innovaties

Vanuit Sprundel denken en bouwen wij graag met u mee aan het complete rioolsysteem van bijvoorbeeld vrijverval-riolering, bergingskelders, pompgemalen, persleidingen, zuiveringsinstallaties, poldergemalen en alles wat hier bij hoort. We onderscheiden ons ook met onze innovaties, die hun basis hebben in de wens om te willen bouwen aan een circulaire economie. Bijvoorbeeld met riothermie, een techniek waarmee warmte uit afvalwater kan worden teruggewonnen. Of de Biomakerij, een ecologische waterzuivering die we ontwikkelen in samenwerking met Waterschap De Dommel en het Hongaarse Biopolus. Zo zetten we samen afvalwater om in een nieuwe grondstof.

+